U bent niet ingelogd inloggen of aanmelden.
mijn biedingen - 0 - of favorieten - 1 -

Aankomende Veiling - open voor biedingen -

Resultaten

Veilingen


Onze 23ste veiling zal plaatsvinden van 29 juni tot en met 2 juli 2020. De kijkdagen vinden plaats in De Burcht van 26 juni tot en met 28 juni, maar wij werken enkel op afspraak (in te plannen via zwiggelaarauctions@gmail.com).

Deze veiling vindt plaats onder aangepaste omstandigheden. Wij verwijzen u graag naar onze informatiebrief rechts boven in deze pagina (onder de kop Nieuwsbrief)

Adres:
Henri Polaklaan 9
1018 CP Amsterdam
U kunt de catalogus van de afgelopen veiling bereiken door te klikken op veiling 22 in de linkerkolom.

Het is mogelijk om direct in te loggen en biedingen te plaatsen op de kavels van uw keuze. (zie eventueel de welkomstpagina of de 'Veelgestelde Vragen' voor meer informatie)

De pdf-versie van de catalogus kunt u enkele weken voor de veiling inzien door op print-versie te klikken in de pagina van de betreffende veiling.

U kunt uw biedingen te allen tijde bekijken door te klikken op mijn biedingen bovenaan in de linkerkolom. Na de veiling is tevens direct zichtbaar of de kavels waarop u hebt geboden aan u zijn toegeslagen, of voor een hoger bedrag zijn verkocht.

Wilt u een hard-copy van onze volgende catalogus ontvangen of heeft u andere vragen of opmerkingen, stuurt u ons dan een email via de contactpagina. Wanneer u een of meerdere kavels heeft gekocht bij onze laatste veiling, krijgt u automatisch de volgende catalogus toegestuurd.

Op onze veiling zijn de veilingvoorwaarden van toepassing die u kunt vinden onder de voorwaarden (bovenaan de pagina).