U bent niet ingelogd inloggen of aanmelden.
mijn biedingen - 0 - of favorieten - 0 -

Resultaten

Resultaten

veiling / 6 juni 2016. / 150-172 Literatuur
[152] [154] [155] [156] [157]
kavel: 155 verkocht € 170.00

Wim Sonneveld en Toon Hermans

Uittreksel gemeenteregister Utrecht van Wim Sonneveld, stempel en signatuur ambtenaar, 17 nov. 1953, 8 brieven/kaarten van Sonneveld, een gehonoreerde aanvraag voor het ophalen van gelden voor de Hongaarse Opstandelingen (1957), 4 programma's incl. een exemplaar van My Fair Lady met opdracht en signatuur van Sonneveld + Toon Hermans. Handgeschreven briefje, 1961, waarin hij aangeeft nog niet klaar te zijn voor de fotograaf van de VARA - en 5 oude programmaboekjes.
In een van de brieven schrijft Sonneveld aan zijn vrienden (familie Mercx) vanuit de VS dat hij aanbiedingen heeft voor een stuk en in aanmerking komt voor een film met Gregory Peck. Verder dat Wim Ibo en Albert Mol op visite komen en hij en Friso (Wiegersma) constant moeten afwassen en de bedden opmaken. Over zijn relatie met Friso schrijft hij "Overigens begrijpen de Amerikaanse relaties niets van ons rustig leven " jullie zullen wel heel wat girls op visite hebben" wijzen wel op een verkeerd begrip. Enfin laat ze maar."
  Highslide JS   Highslide JS   Highslide JS   Highslide JS   Highslide JS   Highslide JS   Highslide JS   Highslide JS   Highslide JS   Highslide JS