U bent niet ingelogd inloggen of aanmelden.
mijn biedingen - 0 - of favorieten - 0 -

Resultaten

Veilingvoorwaarden

Sales

Privacy Voorwaarden

Invaluable

Invaluable


U kunt via de website van 'Invaluable' (www.invaluable.com) live meebieden tijdens onze veiling. Hiervoor dient u een account aan te maken op de website van Invaluable via 'create account' (in de rechter bovenhoek). Als uw account compleet is, kunt u zich aanmelden voor de veiling van Zwiggelaar Auctions. Registratie bij Invaluable vereist een credit card, maar deze gegevens zullen niet gebruikt worden voor facturatie. Indien u niet in het bezit bent van een credit card kunnen wij u evenwel accepteren om live mee te bieden, stuurt u ons in dat geval per mail een verzoek hiertoe. De online buyer convenience fee is 5%.

KYC Bidder Verification: u ontvangt automatisch een biedlimiet van € 7.500 wanneer u transacties uitvoert met Europese veilinghuizen. Als u van plan bent meer dan € 7.500 te bieden, neem dan contact met ons op of verifieer uw account.https://www.invaluable.com/inv/kyc-compliance/

Mocht u nog vragen hebben over de werking van Invaluable, dan kunt u een e-mail sturen naar zwiggelaarauctions@gmail.com.

Frequently Used Abbreviations

Verzendkosten