[Gastronomy] Four titles: (1) Berigt wegens eene verbeterde wyze van bereiding
der Stolksche of Goudsche kazen. [Colophon:] "Rotterdam, December 1829. Ch. Jan van Bell, voor zijne firma van Van Bell en Hoogwerff, kooplieden te Rotterdam", 10 p., with folding, lithographed plate, later wrapper.
Minor tear in the plate. With stamps of the Landbouwhoogeschool on the first page and wrapper, manuscript title label on front cover; (2) Garneren en etaleren in het slagersbedrijf. Handleiding samengesteld door B.J.J. Janssen en C.F.G. v. Veen, leraren aan de Eerste Nederlandse Slagersvakschool te Utrecht. Doetinchem, C. Misset, (1952), 202 p., with 4 coloured plates and 229 illustrations, original cardboard, 4to. Handboek voor het Slagersbedrijf deel IV. Vierde druk. Rare, this edition not in PiCarta; (3) Receptenboek der Compagnie Liebig. Samengesteld door Mevrouw H. te Rotterdam. With address on back cover: Rotterdam etc., N.V. A.J. ten Hope's Handel Mij., n.d. (c. 1915), 75,(5) p., 8 letterpress leaves on green paper, original cloth. Not in PiCarta, which does list one copy of the Huishoud- en receptenboek van de Compagnie Liebig by the same publisher (c. 1913, 160 p.). And with 1 more. (total 4)