U bent niet ingelogd inloggen of aanmelden.
mijn biedingen - 0 - of favorieten - 0 -

Aankomende Veiling - open voor biedingen -

Resultaten

Resultaten

veiling / Veiling 23, deel II. Atlassen, Strips, Aziatica, Subcultuur, Fine Arts / 900-959 Cartografie & atlassen
[902] [903] [904] [905] [906]
kavel: 904 verkocht € 2000.00

[J.B. Homann & Homann Erven] Europa-Atlas, ca. 1740-60

Europa-Atlas, groot folio, half-perkament, gekartonneerde platten, titel op rug in hs., titelblad ontbreekt. 45 (van 50?) kaarten, handgekleurd. De kaarten, alle met decoratief cartouche, van o.a. Scandinavië met IJsland 5x, Rusland 2x, Duitsland met overzichtskaart en 12 deelkaarten, Polen, Hongarije, Turkije, Portugal, Spanje, overzichtskaart Frankrijk en 11 deelkaarten, Italië, Engeland, Schotland, Ierland, Londen en omgeving met zicht op Westminster, Bohemen, Oostenrijk, België en de kaart van de XVII Provinciën.
De kaarten van het Duitse Rijk, de Beneden-Rijn en de overzichtskaart van Frankrijk zijn los bijgevoegd uit een ander exemplaar. Alle kaarten met watervlekken aan de onderrand. Een paar kaarten met scheur. Slordige band, platten geschaafd. De kaarttitels met Latijnse tekst. Heldere kleuring. Verkocht als bezichtigd met alle feilen.
  Highslide JS   Highslide JS   Highslide JS   Highslide JS   Highslide JS   Highslide JS   Highslide JS   Highslide JS   Highslide JS   Highslide JS