U bent niet ingelogd inloggen of aanmelden.
mijn biedingen - 0 - of favorieten - 0 -

Resultaten

F.A.Q's


Veelgestelde Vragen

Hoe kan ik inloggen?
Hiervoor is het eerst nodig om u te registreren, dit kunt u doen via 'aanmelden' in de linkerkolom. Na aanmelden bent u direct ingelogd. Wilt u later nogmaals inloggen dan kan dit via 'inloggen' in de linkerkolom.

Hoe plaats ik een bieding?
Allereerst dient u hiervoor te zijn ingelogd (zie de vorige vraag). Wanneer u bent ingelogd kunt u op de kavels van uw keuze een bieding achterlaten. Hiervoor klikt u op de catalogus in de linkerkolom, vervolgens op de betreffende categorie en vervolgens op het kavel van uw keuze. Onderaan de pagina kunt u dan uw bieding plaatsen en op bevestigen drukken. Daarna is uw bod opgenomen in de veiling en wordt er een bevestiging van uw bieding naar het door u opgegeven mailadres verstuurd.
Bieden kan overigens alleen op de kavels van de veiling die de toevoeging hebben 'open voor online biedingen'.
Wanneer het niet lukt om op deze manier een bieding te plaatsen kunt u uw biedingen ook altijd via de email (klikt u daarvoor op de tab 'contact' bovenaan de pagina) of telefonisch doorgeven (06-47986138).

Hoe kan ik de catalogus inzien?
Door in de linkerkolom op de veiling te klikken komt u in de betreffende catalogus. U ziet hier de verschillende categorieën op een rijtje. Klikt u daarna op de categorie van uw keuze. U ziet de eerste 10 kavels van de categorie verschijnen. Wilt u de overige kavels ook zien, dan kunt u dat doen door op de andere kavelnummers boven- en onderaan de pagina te klikken.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat nu?
U kunt via de optie 'inloggen' een nieuw wachtwoord aanvragen, deze wordt dan naar uw emailadres toegestuurd.

Ik heb thuis nog boeken of ander interessant materiaal liggen. Is dit misschien van waarde? Is dit interessant voor de veiling?
Voor vrijblijvende informatie over taxaties en inbreng van goederen voor de veiling bent u van harte uitgenodigd contact op te nemen met Vincent Zwiggelaar (tel. 06-47986138). U kunt ook een email sturen, gebruikt u hiervoor het mailadres zwiggelaarauctions@gmail.com.

Kan ik voor aanvang van de veiling een veilingcatalogus ontvangen?
Ja natuurlijk. Stuurt u ons een mail (via het formulier op de contactpagina) met daarin uw adresgegevens, dan krijgt u de catalogus thuis gestuurd. Wij vragen hiervoor een bijdrage van 15 euro. Wij kunnen u ook een digitaal exemplaar van de catalogus toesturen, dit is bovendien gratis. U ontvangt de catalogus zo'n twee weken voor de veiling. U kunt ter zijne tijd ook zelf de pdf downloaden door op de link 'print versie' te klikken die zichtbaar is als u op de pagina van de catalogus staat. (Hier komt u door in de linkerkolom op de veiling van uw keuze te klikken). Onze catalogus is ook via ISSUU te bekijken.